Sajt za 70 €Važno je da Vaš sajt bude takav da prodaje Vaš proizvod ili uslugu. Sajt ne treba da uplaši posetioca, niti da ga zbuni natrpanim, novim i teško razumljivim informacijama.

Proces izrade sajta se dogovara u skladu sa Vašim ciljevima i potrebama. Nakon što nam odobrite vizuelno rešenje, sajt može biti postavljen za 1-3 dana.

Napomena: Cena od 70 evra podrazumeva osnovnu prezentaciju i važi ukoliko dostavite sadržaj za sajt (slike i tekst) u elektronskom obliku. U cenu nisu uračunati zakup domena i hostinga (od 10-40,50 evra godišnje)

 

Sajt za 200 – 600 €

Najbolje rešenje za Vaš biznis!

Ovaj paket podrazumeva kompletnu onsajt optimiziaciju za Google. To znači da će Vaš sajt imati dobre polazne osnove da se u dogledno vreme pozicionira na prvu stranu Google-a za najbolju ključnu reč (dakle, da se pojavi na prvoj strani Google pretrage (besplatno) kada neko ukuca Vašu najbolju ključnu reč).

Šta je najbolja ključna reč?

Nakon istraživanja onlajn tržišta i temeljne provere konkurencije, pronaćićemo ključnu reč/reči koje ljudi dovoljno često kucaju u Google-u, a koje su:

 • Komercijalno isplative
 • Imaju prihvatljiv nivo konkurencije

I naravno, koje su usko vezane za Vaš projekat. Za ovo ćemo koristiti profesionalne programe koji koštaju više stotina evra i koji garantuju visoku preciznost rezultata. Ovakav pristup omogućava da Vaš sajt dobije CILJANU posetu i da na taj način zaradite više! Dakle, ovaj paket uključuje onlajn strategiju za Vaš biznis u skladu sa našim najboljim iskustvima.

Uz internet sajt dobićete:

 • Izbor i registracija domena (za nove projekte). To je adresa vašeg sajta, npr: www.mojsajt.com.
 • Hosting na određeno vreme. To je usluga čuvanja sajta. Podaci sa vašeg sajta su svima dostupni 0-24h, 7 dana u nedelji. Ti podaci moraju biti u nekom računaru koji je stalno uključen i povezan na internet, a to se plaća vlasniku.
 • Saveti za ofsajt optimizaciju. Ofsajt optimizacija će pomoći da se Vaš sajt bolje pozicionira na Google.
 • Neograničen broj stranica.
 • Neograničen broj galerija slika.
 • Neograničen broj izmena teksta i slika.*
 • Neograničen broj imejl adresa. Na primer: petar.petrovic@mojsajt.com** (dostupno preko mojsajt.com/webmail ili preko programa za poštu kao što su: MS Outlook, Outlook Express, The Bat, Thunderbird, Incredi mail i dr).
 • Mogućnost samostalnog ažuriranja podataka.
 • Sve što zamislite u skladu sa dogovorom.

*Važi u prva 3 meseca (moguć i drugačiji dogovor)
**Imate adresu na guglu? Podesićemo da se poruke sa vaše.ime@vaš-sajt.com prosleđuju na adresu koju koristite.

Pozovite nas: 065 3327 163, 011 3327 163

Ili, ostavite svoj broj telefona i pozvaćemo mi Vas

 

Vaše informacije koje ovde zabeležite biće korišćenje radi kontakta u cilju poslovne saradnje.

 

Pokaži drugima?Share on FacebookEmail this to someone

Komentarisanje nije omogućeno. Možete pisati na office@pravareklama.com ili koristiti drštvene mreže.