Česta pitanja

 

Šta je potrebno da reklamiram svoj biznis na google-u?

  1. Treba da imate internet sajt. (Nema mesta panici. Ako nemate sajt, kod nas je izrada sajta već od 70 evra)
  2. Treba da nam se javite kako bismo se upoznali sa Vašim proizvodom ili Vašom uslugom i na osnovu dobijenih informacija kreirali reklamnu kampanju i oglas će se vrlo brzo nakon toga prikazivati na google-u.

Kako sve to funkcioniše?

Ukratko: Pozovete, dogovorimo sastanak, ispričate nam šta i kako radite i platite uslugu za mesec dana (99 evra) – Naravno, ovo je sve moguće uraditi i putem telefonskog razgovora. Oglasi počinju sa emitovanjem po prijemu uplate (način plaćanja birate Vi).  Nakon toga, ostajemo u telefonskom kontaktu, radi praćenja rezultata i poboljšanja kampanje.

Drugim rečima:

Mi ćemo za Vas kreirani kampanju na google-u, u saradnji sa Vama pratiti rezultate i obaveštavati Vas. Google oglasi/reklama se prikazuje i Vi ćete vrlo brzo videti napredak kroz povećano interesovanje za Vaš proizvod ili uslugu. Kada je reč o reklamiranju, naša usluga je 49 evra mesečno , a ostatak se plaća kompaniji Google iz SAD (najčešće je to još 50 ili 60 evra za mesec dana). Mi za Vas radimo kompletno savetovanje Vašeg prisustva na internetu, sva plaćanja za sajt, kao i održavanje reklamne kampanje i sajta. Najbolje u svemu je to što razvojem Vašeg internet prisustva, razvijaćete i Vaš biznis, pored toga što će Vam prodaja porasti, otvoraraće Vam se i nove mogućnosti za razvoj Vaših poslova. Otvaranje novih poslovnih mogućnosti je svakako najvrednije što ćete dobiti od Google oglašavanja.

Zašto plaćam održavanje i šta to znaci?

Ako reklamnu kampanju ne bismo pratili i održavali, izvesno je da bi vrlo brzo Vaši google oglasi prestali da se prikazuju. Prikazivali bi se ljudima koji su manje zainteresovani za Vaš proizvod ili uslugu. I najvažnije, cena oglasa, sa pojavom konkurencije, bi rasla. Zato je neophodno da neko stalno prati google oglase i vrši neophodne promene i poboljšanja.

Šta je potrebno da znam o internetu i o tome kako internet funkcioniše?

Ništa. Mi ćemo Vam objasniti ono što budete želeli da znate.

Šta je neophodno da znam da radim na računaru?

Ništa. Poželjno je da znate da primate i šaljete mejlove.

Da li se obavezujem u bilo kom smislu, ako pristanem da se reklamiram mesec dana?

Ukoliko procenite da Vam se naša reklama ne isplati, nemate obavezu da nastavite saradnju. To nije izvesno da će se dogoditi. Ukoliko je Vaše tržište takvo da ciljani marketing ne može da da dobre rezultate, mi ćemo Vam to reći i ponuditi drgačiji vid saradnje.

Da li su sa Google-om čuda moguća?

Naravno. Sarađujte sa najboljima i primetićete razliku.

Internet u Srbiji se sve više razvija. Sada je pravo vreme da počnete. Budite ispred svoje konkurecije. Pozovite Mladena Mavrovića na 065 3327 163 i vaša reklama se moze prikazivati na google-u još danas.

Pokaži drugima?Share on FacebookEmail this to someone

Komentarisanje nije omogućeno. Možete pisati na office@pravareklama.com ili koristiti drštvene mreže.